Microsoft SharePoint

Wat is SharePoint?

SharePoint is een product van Microsoft, zo simpel is het. De praktijk is echter complexer, SharePoint is een platform, een enabler, om een grote verscheidenheid aan business processen te ondersteunen en te optimaliseren.

Verreweg de meeste organisaties komen in aanraking met SharePoint als een intranet of een Document Management Systeem (DMS).  De kracht van SharePoint is dat het alles aan boord heeft; DMS voorzieningen, een krachtige Search Engine, workflows, Business Intelligence, etc. U heeft dus slechts één product en u kunt uw gebruikers één portaal bieden om alle informatie te ontsluiten.

Door jarenlange ervaring weten consultants van Etesian als geen ander op welke manier SharePoint het beste ingezet kan worden in uw organisatie. SharePoint is een zeer flexibel platform, en hierin zit zowel de kracht als haar uitdaging.


Visie
Veel bedrijven en organisaties kiezen om Microsoft SharePoint in te zetten voor samenwerking; met collega’s, met klanten, met partners en met leveranciers. Microsoft levert de technologie in de vorm van SharePoint 2013, SharePoint 2016 of SharePoint Online. Echter om deze technologie naar de hand zetten vereist kennis er ervaring.

Wij denken graag met uw mee over de wijze waarop uw organisatie met SharePoint aan de slag kan.